Monday, November 21, 2011

cartoon yang bez kat cinema ^_^


dlm 2mggu ni cherry da tgk 3 cartoon kat panggung..maklum la FREE sgt..thesis blom siap, asgmnt lom antar,presentation pon blom buat.. mmg budak 3rd year FREE sgt..kan??( ni ayat sentap k?? harap maklum..wakaka) plus ketiga-tiga movies ni ada orang yang belanja.hehe thanks dear...

Movie 1

Adventures of tintin secret of the unicorn


cite ni cherry tgk kat MID VALLEY.. mggu lps..bagi cherry boleh la.. ok ok saje.. mungkin sb cherry xikot perkembangan komik cite Si tintin ni .. so bg cherry kurang ckit.. btw.. cite ni mengisahkan si Tintin ini ingin menyelongkarkan misteri disebalik kapal replika yang mempunyai bentuk unicorn...dan bagaimana TINTIN ni selesaikan nya?? tgk la..http://www.smileycodes.info


cherry bagi 2 bintang

Movie 2


Happy Feet Two



Cite ni seriously cute!!! Mumble (Elijah Wood) ayah penguin, Gloria mama penguin (Alecia Moore) dan anak dia nama Erik (Ava Acres).. anak dia comel tahap gaban...comel time diorang menari2 Erik ni merasa kan dri dia berbeza dgn penguin2 len.. so 1 day dia terjumpa ngan seekor penguin dari kelompok lain.. yang leh TERBANG.. wooowww... but.. cam kita sedia maklum penguin kn xleh terbang~~.. so untuk tahu lebh lanjut.. g la tgk ae.. ??http://www.smileycodes.info ehhehe Plus plus.. cite ni ada selitkan juga ttg 2ekor udang yang lawak bile diorang ternampak ttg kitaran makanan yang mujud kat dunia ni.. seekor Ikan paus besar mkan semua udang2 kecik yang lain.. then ada seekor udang yang nama WILL pon ingin cuba untuk mkan benda yang bernyawa gak.. ahhahaa..

Cherry bagi 4 bintang

Movie 3

Puss in boots 3D


Cite ni cherry tgk wif orang tersayang.. ^___^ kat time square kelmarin.. http://www.smileycodes.info
harga RM20 sorang.. 5orang=rm100.. yang cherry tgk ni dipanggil “sneak preview”.. okeh cherry pada mula nye xfhm pe benda la sneak preview tuh.. ahahah dia bg sneak ke?? Bile tnyer jual ticket kat kaunter,, girl 2 ckp.. cite PUSS IN BOOTS yang belom dipotong lagi..oohh??? bile cek kat internet bermaksud “a screening of a film at an unexpected time to test audience reaction before its release” OoooOOOooo.. aru faham..so next time tahu la kan?? Ngok ngek tol cherry ni.. aduussshhh.. 2la mak suruh belajar rajin2 xmo.. main je lebih..
http://www.smileycodes.info
Cite ni plak mengisahkan PUSS dan humty kawan baik senjak kecil..namun perhubungan baik diantara mereka terputus kerana 1 peristiwa. Namun demi membersihkan namanya semula Puss menyertai misi bersama-sama dengan Kitty Softpaws dan humty dumpty untuk mencuri kacang magik daripada pasangan jahat iaitu JACK N JILL.. demi mendapatkan telur emas diistana atas langit.. fuhhh konflik cite mula bertambah semasa mengetahui rupa-rupanya misi tersebut hanyalah perangkap dari Humty yang cuba membalas dendam terhadap PUSS.. jahat tol Humty ni.. tapi tiadakah hati yang mulia dlam diri Humty?? Huhu.. (skema je ayat)

Cherry bg 4 bintang

2 comments: